Przepis na… ZUPĘ MARCHEWKOWĄ
Dodane 04.07.2020 o 09:00

Dziś przedstawiamy kolejną propozycję z cyklu „Przepis na…”. Na talerzu mamy dla Was coś sycącego i smacznego. Tym razem serwujemy Wam pyszną zupę marchewkową. Danie proste w przygotowaniu i lekkie, które idealnie sprawdzi się na obiad w upalne dni.
ZUPA MARCHEWKOWA
Składniki:
- 6 dużych marchewek,
- 2 torebki ryżu,
- wywar z warzyw,
- przyprawy.
Sposób przygotowania:
Kroimy i gotujemy marchewki w osolonej wodzie.
Następnie przecieramy je blenderem.
Gotujemy wywar z warzyw i ryż.
Łączymy wszystkie składniki i doprawiamy do smaku.
Czytajcie nasze przepisy! W każdą sobotę o godzinie 9:00!
Smacznego!
← Wróć na stronę głównąPROPONOWANE WIADOMOŚCI
ROZMOWA DNIA
Na czasie
Bytom: W halach sportowych zamiast zawodów były remonty
15.01.2021 o 14:44